Бившият шампион в тежка категория на WBC - Дионтей Уайлдър,

...
Бившият шампион в тежка категория на WBC - Дионтей Уайлдър,
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър взе тежко и важно решение

Бившият първенец в тежка категория на WBC - Дионтей Уайлдър, е взел решение да се раздели с един от своите треньори, заяви mma.bg. 34-годишният американец освобождава Марк Бреланд, който хвърли бялата забрадка във втората борба сред Уайлдър и Фюри. Всички чакаха Уайлдър да го освободи още след самата борба, само че той не го направи.

Бреланд реши да избави своя войник от непотребни вреди и метна кърпата през февруари, когато Фюри размаза Уайлдър и го победи с нокаут в 7-мия рунд. Дионтей се раздели със своята купа, както и с непобедения си статут. Шели Финкел, който е управител на Дионтей, удостовери новината и показа, че след трилогията ще стане ясно дали това е било вярно решение.

Бреланд беше до Уайлдър през цялата му кариера, която започва през 2008 година. Уайлдър беше гневен на Бреланд за хвърлената забрадка и сподели, че избира да почине на кръга, в сравнение с да развяват бялото знаме. В момента той се готви за третата борба с Тайсън Фюри, която е планувана за декември в Лас Вегас. Това ще е предопределен двубой, който ще дефинира хода на кариерата на " Bronze Bomber ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР