Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс е на 7-мото

...
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс е на 7-мото
Коментари Харесай

Джоунс: Ударете си шамари, ако вярвате, че Адесаня ще ме нокаутира

Бившият първенец в полутежка категория Джон Джоунс е на 7-мото небе след загубата на Израел Адесаня. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме по какъв начин Ян Блахович победи Адесаня с решение и му нанесе първа загуба в ММА.

Израел не съумя да стане двоен първенец и в този момент ще се върне в междинна категория, където още държи купата. В последната година видяхме замяна на обиди от страна на Джоунс и Адесаня.

Двамата се канеха да се бият тази година, само че всичко към този момент се обезсмисля след провалянето на Израел. В своя акаунт в обществените мрежи Джоунс изригна и написа следното:

" Нямам самообладание да накарам тази к*чка да си върне думите. Той даже не заслужава да му отстранявам време. Добра работа от Ян, не съм очаквал изненади. Това ли ви беше най-великият страйкър в историята? Тази нелепост би трябвало да спре.

Бързо се хващате на надути реклами. Всички се тормозят за мен и губят това, което е пред тях. Странно. Ако отново ми пишете, че Адесаня ще ме нокаутира, тогава си ударете шамарите. Явно тази супер борба сред мен и него е завършена тематика. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР