Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън ще

...
Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън ще
Коментари Харесай

Майк Тайсън се завръща на ринга в боксов мач срещу ютубъра Джейк Пол

Бившият първенец по бокс в тежка категория Майк Тайсън ще се изправи в дуел против ютубъра Джейк Пол, който по-късно се е трансформирал в боксьор, оповестяват уредниците в четвъртък. Срещата ще се организира на 20 юли на стадиона на тима от Националната футболна лига (НФЛ) Далас Каубойс в Арлингтън, Тексас.

Тайсън, който е считан за един от най-великите боксьори в тежка категория за всички времена, сподели, че би било доста занимателно да се изправи против Пол, който е на 27 години и има баланс 9-1 с шест нокаута, предава Българска телеграфна агенция.

ВИЖ ТРЕЙЛЪРА НА СЪБИТИЕТО ТУК

Легендарният Тайсън е с 50 победи и 6 провали на професионалния кръг.

" Очаквам с неспокойствие да изляза против Джейк Пол. Той израсна доста като боксьор през годините, тъй че ще бъде доста занимателно да забележим какво може да направи волята и упоритостта на едно " хлапе " против опита и качествата на най-великия за всички времена ", сподели 57-годишният Тайсън в формалното си изказване.

" Железният Майк ", който не е имал формален мач от 2005 година, е с 44 победи след нокаут в своята кариера.

През 2020 година Майк Тайсън приключи наедно против Рой Джоунс младши в показателен дуел.

27-годишният ютубър има вяра, че това ще бъде най-голямата борба на 21 век и афишира, че ще нокаутира легендата на този спорт. Джейк Пол (БОКС 9-1-0, 6 KO) завоюва последните си три борби. През август 2023 година той победи Нейт Диас с единомислещо съдийско решение, а по-късно довърши Андре Аугуст и Райън Боурланд в първите рундове.

" Промотиране, промотиране, промотиране, в случай че би трябвало да съм почтен, няма потребност от това. Най-големият дуел на 21-ви век, на най-големия стадион на NFL в Съединени американски щати, излъчен онлайн, на най-голямата платформа за стрийминг в света. Няма да желаете да пропуснете това събитие.
Излизам против най-големия нокаутьор, Майк Тайсън, в събота, 20 юли. Погледът ми е ориентиран към това да стана международен първенец и в този момент имам късмет да се потвърдя против най-великия първенец в тежка категория. Време е да приспим Железния Майк. ", написа Пол.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР