Бившият шампион от Откритото първенство на САЩ по тенис Доминик

...
Бившият шампион от Откритото първенство на САЩ по тенис Доминик
Коментари Харесай

Отровна змия прекъсна мача на Доминик Тийм в Бризбейн

Бившият първенец от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Доминик Тийм мина мъчно първия кръг на квалификациите на шампионата на твърда настилка в Бризбейн.

Австриецът избави три поредни мачбола при сервис на противника си Джеймс МакКейб, с цел да стигне до крайния триумф с 2:6, 7:6(4), 6:4. Мачът обаче ще бъде запомнен най-много с появяването на корта след края на първия сет на 50-сантиметрова отровна змия, поради което срещата бе спряна за 40 минути.

Влечугото, което е от смъртоносния тип източна кафява змия, бе видяно край трибуните на корта от бдителни фенове, които незабавно алармираха на съдията на стола. На място се появи експерт, който съумя да улови змията и до случай с евентуален съдбовен край не се стигна.

" Аз съм фен на животните, изключително на екзотичните. Но разбрах, че тази змия е била в действителност рискова поради отровата си, а тя бе напълно покрай децата, които подават топките. Ситуацията бе доста рискова. Досега такова нещо не ми се бе случвало и в никакъв случай няма да го не помни ", сподели Тийм след успеха си.

Австриецът, който сега е №98 в международната класация, губеше с 2:6, 3:5 0-40 от 20-годишния МакКейб, само че нервите на австралиеца не устояха и той освен не съумя да затвори мача в двата сета, само че и в последна сметка го загуби.

За място в главната скица Тийм ще играе с италианеца Джулио Дзепиери.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР