Бившият шампион на UFC в категория "петел" Доминик Круз ще

...
Бившият шампион на UFC в категория "петел" Доминик Круз ще
Коментари Харесай

Доминик Круз: Когато съм здрав, няма как да загубя от когото и да било

Бившият първенец на UFC в категория "петел " Доминик Круз ще влезе в едвам втората си борба, която няма да е за купа от 2009-та година насам, когато се изправи против набиращия скорост кандидат Джими Ривера в UFC 219 на 30-ти декември в Лас Вегас, Невада. Битката ще се състои тъкмо една година, откакто Круз загуби купата от сегашния първенец в UFC 207.

Само тъй като Круз няма да се бие за купа, това не значи, че някогашният първенец на UFC няма да се бие както нормално.

"Парите са много повече, когато купата е заложена, само че това за мен няма значение. Тази борба в моето схващане е борба за купа. Винаги подобавам по този начин в срещите си. Опонентът пред мен е моята купа ", съобщи Круз.

Круз, 32-годишен, загуби единствено един път, откогато надви над Юрая Фейбър под банера на WEC (World Extreme Cagefighting) през 2007-ма година. Неговият професионален връх е съвсем безукорен и това е повода, заради която той най-вероятно е единствено на една победа от това да се бие още веднъж за купата в дивизията.

"Просто би трябвало да бъда себе си. Ако се показва както знам, че мога, няма по какъв начин да изгубя от Джими Ривера, само че по-важното е, че в случай че съм изцяло здрав, няма по какъв начин да изгубя от който и да било на този свят ", добави Круз.

Ако Круз успее да преодолее Ривера през декември, той най-вероятно по-късно ще се изправи против спечелилия от срещата сред Коди Гарбранд и Ти Джей Дилашоу, която е планувана за идващия месец в UFC 217 в Ню Йорк. Който и от двамата се изправи против Круз, това ще бъде страховит реванш, защото и в двата случая ни чака извънредно динамична борба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР