Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България

...
Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България
Коментари Харесай

Найден Найденов: Бих предпочел да водя отбор в България

Бившият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол на България Найден Найденов, който записа редица триумфи в родната Суперлига и завоюва с тимовете на Марек и Нефтохимик шампионски трофеи, Суперкупа и Купа, има планове да остане у нас за в бъдеще, където да продължи треньорската си кариера.

Името му се завъртя в медийното пространство, като бе обвързван с Добруджа 07, само че Найденов отхвърли да е водил договаряния с добруджанския клуб. „ И аз научих от медиите, че мога да бъда треньор на Добруджа 07. Не знам от кое място се появи тази информация. Но истината е, че никой от този клуб не ме е търсил, нито сме водили диалози за това “, разяснява за BGvolleyball.com Найден Найденов.

„ Намеренията ми са да остана в България за в бъдеще и да повеждам клуб от родното състезание. Засега обаче нищо съответно не мога да кажа. Очаквам оферти. Водя диалози с разнообразни хора, само че на този стадий нямам съответна оферта “, добави волейболният експерт. Според него, макар тежката икономическа конюнктура от пандемията, в този момент е времето, когато всеки клуб с упоритости за по-предно класиране в Суперлигата прави проекти за бъдещето и селекция за новия сезон.

През последните месеци Найденов бе в италианския град Бабионе, където работеше в огромен комплекс за плажен волейбол. След настъпването на пандемията от COVID-19, той се прибра в родния Пазарджик, където прекарва времето си в последните три месеца. „ За страдание, пандемията провали проектите, които бяхме построили за плажния волейбол в този комплекс. Може след време още веднъж концепциите да се осъществят, само че на този стадий е невероятно. Имах предложение за чужбина, само че избирам България. Сега съм тук и се надявам да бъда потърсен от някой клуб и да продължа работа с волейбола у нас “, добави още треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР