Бившият селекционер на женския национален отбор на България и шеф

...
Бившият селекционер на женския национален отбор на България и шеф
Коментари Харесай

Искат Иван Сеферинов за треньор във Варна

Бившият селекционер на женския народен тим на България и началник на ВК Славия Иван Сеферинов е мечтан от ДКС Варна да поеме поста на старши треньор на новия женски тим на клуба, научи BGvolleyball.com .
 Бивш национал на Италия може да води Славия в НВЛ
Както е известно варненският клуб подаде поръчка за присъединяване в женското състезание на България за новия сезон, като прави завръщане в НВЛ след години неявяване. Един от основните настоящи лица в ДКС Варна е дългогодишният локален експерт Ставри Димитров, който дружно със свои съидейници, желае да бъде съживен дамския волейбол на високо равнище в Морската ни столица.

За задачата са обезпечени средства за сформирането на първокласен състав за новия сезон 2020/21. Бюджетът е стабилен, като желанието е да бъде образуван тим, който да бъде конкурентоспособен на първенеца Марица (Пловдив). Поканени са опити състезателки, както и легионерки.
 Иван Сеферинов: По 200 бона на година им излизат на Левски девойките от провинцията
От управлението на ДКС Варна са влезнали в договаряния с Иван Сеферинов. Той обаче е сложил редица условия за неговото привличане. Текат диалози сред двете страни, като в идващите дни ще стане ясно дали ДКС Варна ще се снабди с умел треньор за идния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР