Бившият състезател и близък приятел на седемкратния шампион от Формула

...
Бившият състезател и близък приятел на седемкратния шампион от Формула
Коментари Харесай

Шумахер се подобрил значително, дори вечерял със семейството си, твърди негов съотборник

Бившият играч и непосредствен другар на седемкратния първенец от Формула 1 показа още, че от фамилията не е изтекла никаква информация

Горещите вести към немската легенда Михаел Шумахер не стопират Бившият му съотборник от Формула 1 заяви сензационна вест. Джони Хърбърт разкри любопитни детайлности към здравословното положение на Шумахер.

„ Някои неща за Михаел запознат съм втора употреба. Но чета сред редовете. В нашите кръгове се приказва, че Шумахер към този момент можел да седи на масата си и даже да вечеря със фамилията си. Но не знам сигурно дали това дава отговор на истината “, сподели британецът, който е карал за Формула 1 в интервала 1989-2000 година.

Бившият играч и непосредствен другар на седемкратния първенец от Формула 1 показа още, че от фамилията не е изтекла никаква информация. Докато бил здрав, Шумахер също пазел зорко персоналното си пространство и не бил податлив да споделя какво се случва с най-близките му хора.

Информацията за положението на немския играч в действителност е доста нищожна. Той пострада тежко, като удари неприятно главата си на ски пистата преди десетина години, на 29 декември 2013 година.Тогава първенецът падна в снега в Мерибел, Савоя.

Бившият водач на Формула 1 карал ски на место, където предния ден паднал доста малко сняг. Преди две години брачната половинка на Шуми-Корина съобщи, че той доста им липсва. „ Различен е, само че го има. Той е тук и това ни дава сили. Но липсва на мен, децата, фамилията, на всички към него. Всеки ден “, съобщи съкрушената му половинка. Източник: Гонг.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР