Бившият съпруг на Мая Манолова, чиято фамилия тя все още

...
Бившият съпруг на Мая Манолова, чиято фамилия тя все още
Коментари Харесай

Мъжът на Мая Манолова вършее по баровете

Бившият брачен партньор на Мая Манолова, чиято фамилия тя към момента носи, се оказа изтъкнат кюстендилски безгрижник. Шефът на граничния пункт " Гюешево “ е постоянен клиент на нощните заведения в родния си град и обичал вечерите, подплатени с корав алкохол и мощна музика.

Милен Манолов бил прочут като душата на компанията, а от време на време си разрешавал да бъде същински цар на купона, като хващал микрофона и извивал глас под инструменталите на обичаните си песни. Всъщност дългогодишният митничар имал певчески данни, само че не ги развил, както направил по-малкият му брат Росен. Жителите на Кюстендил разкриват, че деверът на омбудсмана бил професионален артист и дори поемал участия по заведенията със своя бенд. Другото обичано занимание на Милен, с изключение на нощните вечеринки, бил риболовът и той постоянно разпускал край околните до Кюстендил язовири.

Случвало се от време на време да го съпровожда и щерка му Ралица, която избра, откакто роди, да живее не при майка си Мая и втория ѝ мъж Ангел Найденов, а при родния си баща. Запознати разкриват, че той подсигурил младото семейство с луксозен апартамент, а на омбудсмана още ѝ било болно, че децата ѝ не склонили да останат при нея в палата ѝ в пернишкото село Рударци.

Милен и Мая се разведоха публично още преди съвсем 8 години, само че с времето раните, които брачната половинка му оставила, позараснали и двамата изгладили връзките си. Митничарят обаче предпочел след неуспеха на брака им да остане ерген и се посветил единствено на работата. В системата на митниците бил от 1990 година и преди да стане шеф на граничния пункт " Гюешево “, два пъти не съумял да премине изпита, който се полагал за длъжността. Веднага в Града на черешите тръгнал слух, че бил назначен благодарение на някогашната си жена, само че той съумял изрично да разсее подозренията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР