Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе

...
Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе
Коментари Харесай

Мъжът на Лиляна Павлова с нова любов (СНИМКИ)

Бившият брачен партньор на Лиляна Павлова има нова жена до себе си. След като ексминистърката и Пламен Николов се разведоха скрито, а тя роди второ дете от различен мъж в края на предходната година, предприемачът също е траял напред и се хвали с нова обич, предава Ретро.

Бившите съпрузи имат една пораснала щерка София, която е гимназистка. Запазили са положителни връзки в нейно име и девойката постоянно прекарва време и с майка си, и с новата половинка на татко си. Тя даже е разгласила фотография от вкъщи на баща си, на която щастливо театралничат дружно с него и актуалната му партньорка, която не е известна персона. Очевидно обаче Пламен и втората му жена към този момент живеят на фамилни начала, а дъщеря му София постоянно им гостува.

Че някогашната министърка на районното развиване се е развела с дългогодишния си брачен партньор, стана ясно от последната ѝ имуществена декларация пред КПКОНПИ. От нея се разбра, че тя е върнала моминската си фамилия. В документа тя е вписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова. Дълго време разводът им не бе обществено притежание, а какви са аргументите да се стигне до него, не се знае. Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били сътрудници в университета. Въпреки че постоянно споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак откакто се дипломирали. Химията посред им бързо прераснала в обич и сватбата не закъсняла. Семейният им живот продължи близо 20 години. Докато Павлова заемаше управителни позиции в ръководството на страната, към този момент някогашният ѝ брачен партньор предпочиташе да стои в сянка, само че все пак я поддържаше изцяло и беше нейна опора.

 Мъжът на Лиляна Павлова с нова обич (СНИМКИ) Пламен с новата си половинка и щерка си София

През 2019 година тогавашното острие на ГЕРБ отпътува да живее и работи в чужбина. Павлова се реалокира в Люксембург, откакто завърши мандатът ѝ като министър на европредседателството на България и бе изпратена там, с цел да заеме поста вицепрезидент на Европейската капиталова банка. През лятото на предходната година се появи новината, че някогашната районна министърка чака втори правоприемник на 44-годишна възраст, а бременността ѝ мина под секрет. До последно Павлова работеше и се появяваше по международни стопански конгреси, само че ловко прикриваше наедрялото коремче с ефирни шалове.

 Мъжът на Лиляна Павлова с нова обич (СНИМКИ) Дъщерята на Павлова с новороденото си братче

В началото на октомври бебето се появи на бял свят, а няма и 40 дни след раждането му огромната му сестричка София го сподели в обществените мрежи. Второто дете на Лиляна е момченце, само че името му се пази в загадка, както и кой в действителност е бащата. Говори се, че ексминистърката е на крилете на любовта с изтъкнат столичен предприемач, само че предпочитала персоналният ѝ живот към този момент да бъде надалеч от светлините на прожекторите.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР