Бившият съотборник на Кристиано Роналдо и негов близък приятел Патрис

...
Бившият съотборник на Кристиано Роналдо и негов близък приятел Патрис
Коментари Харесай

Евра: Ако Меси беше с работната етика на Кристиано, щеше да има 15 “Златни топки”

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо и негов непосредствен другар Патрис Евра продължава да твърди, че португалецът е по-добър футболист от Лионел Меси.

“Искам да обясня за какво всякога поставям Крис пред Лео - разяснява французинът в изявление за Рио Фърдинанд. - Това не е тъй като той ни е брат, а тъй като се удивлявам на работната му нравственос. Имам чувството, че на Меси просто Господ му е дал гений, до момента в който на Роналдо му се постанова да се труди за това. И той е надарен, само че през цялата си кариера би трябвало и да хвърля доста старания. ”

“Ако Лео имаше същата работна нравственос, евентуално към този момент щеше да е с 15 “Златни топки ”, добави някогашният футболист на Манчестър Юнайтед.

Аржентинецът е водач от въпросните оценки със седем, до момента в който Роналдо е с пет.
 Меси към този момент няма да живее в сянката на Марадона, уверен е Евра Меси към този момент няма да живее в сянката на Марадона, уверен е Евра
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР