Бившият съдия в Първа лига и досегашен маркетингов специалист Таско

...
Бившият съдия в Първа лига и досегашен маркетингов специалист Таско
Коментари Харесай

Tасоти: За мене е чест и предизвикателство да наследя г-жа Ива Уорън

Бившият арбитър в Първа лига и доскорошен маркетингов експерт Таско Тасков е новият изпълнителен шеф на ФК.

Той разгласи в онлайн-обръщение няколко промени, както и целите при променената политика. А това са завръщане към историческите полезности на клуба и взор към локалните гении са част от целите на новия изпълнителен шеф.

95 % и даже повече момчетата в школата ще бъдат от града и района, разгласи Тасков.Радостин Александров е освободен от поста шеф на Академия Пирин, това заяви Тасков в изявлението за Пирин Тв.

" За мене е чест и предизвикателство да наследя госпожа Ива Уорън на поста след всичките тези хубави неща, които направи. Мисля, че ще продължим нейният път и ще следваме нейните цели. За да бъде Пирин там, където му е мястото, а точно в Първа лига, разгласи Тасков.

Англичанинът Стивън Хамилтън към този момент не е треньор на женския отбор на клуба Пирин Лейдис. Петя Баракова и Боби Начев поемат работата, като в първата си среща отпред на женския отБор те са постигнали победи.Моят мандат като шеф е до на следващия ден. Ако през днешния ден не си свърша работата, на следващия ден ще бъда освободен. Същото се отнася и за останалите хора в клуба, такива са условията на притежателя на клуба ", изясни Таско Тасков. Втора лига 13 кръг, понеделник 9 ноември  Кариана (Ерден) 14:30  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР