Бившият републиканец Адам Кинзингер описва себе си като политически бездомен“,

...
Бившият републиканец Адам Кинзингер описва себе си като политически бездомен“,
Коментари Харесай

Републиканецът Адам Кинзингер казва, че е политически „бездомен“ и ако Тръмп е номинираният, той ще гласува за Байдън – The Takeout

Бившият републиканец Адам Кинзингер разказва себе си като политически „ безприютен “, в несъгласие с партия, която счита за " антиконституционалистка ". Той има вяра, че някогашният президент Доналд Тръмп ще бъде претендентът на Републиканската партия за 2024 година - и в случай че това е по този начин, Кинзингер има намерение да гласоподава за президента Байдън.

Кинзингер беше един от двамата републиканци, които участваха в изборната комисия на Камарата на представителите, която разследваше протеста на Капитолия от 6 януари 2021 година, който се опитваше да провали удостоверяването на успеха на Байдън от Конгреса.

Другият републиканец в комисията беше Лиз Чейни, която сподели, че обмисля кандидатура на трета страна за Белия дом, макар че тя сподели пред CBS „ Mornings “ в четвъртък, „ Няма да направя нищо, което би му помогнало “, сподели тя, когато беше запитана за вероятно кандидатстване като претендент на трета страна.

Федералните обвинявания, пред които е изправен Тръмп, свързани с хипотетичната му роля в опитите...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР