Бившият ръковоител и пилот във Формула 1 - Еди Джордан,

...
Бившият ръковоител и пилот във Формула 1 - Еди Джордан,
Коментари Харесай

Задава ли се нов слаб сезон за Алпин?

Бившият ръковоител и водач във Формула 1 - Еди Джордан, не е оптимист за възможностите за триумф на Алпин тази година. Ирландецът разкритикува неналичието на напредък от страна на френския тим през предишния сезон. Джордан също по този начин призна, че слабият автомобил на Алпин не разрешава на Пиер Гасли и Естебан Окон да разпрострат цялостния си капацитет.

Алпин имаше упорит проект, начертан от Лоран Роси. Неговата цел беше екипът да се бори за международното състезание след 100 надпревари. Този проект обаче се провали с гръм и тропот през последните сезони. 

Джордан съобщи, че се усеща зле поради двамата „ страхотни водачи “ на Алпин, които би трябвало да извлекат най-хубавото от обстановката. Той даже призна, че симпатизира на Гасли

„ Гасли ми е приветлив. Мисля, че той се старае в действителност доста и от време на време му липсва малко шанс.

Имах доста положителни усещания и от Окон. Виждам ли, че той и Пиер ще създадат огромно усъвършенстване тази година? Наистина, почтено казано, не.

Мисля, че моторът им не е задоволително добър. Те са двама страхотни водачи, само че са заклещени там и просто се възползват по най-хубавия метод от обстановката. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР