Бившият ръководител на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ) Кирсан Илюмжинов,

...
Бившият ръководител на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ) Кирсан Илюмжинов,
Коментари Харесай

Бивш международен шахматен шеф разказва за срещата си с извънземни

Бившият началник на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ) Кирсан Илюмжинов, който е бил и президент на съветската република Калмикия, твърди, че през 90-те години е бил похитен от извънземни.

Илюмжинов описа в детайли за " срещата " в изявление за уеб страницата Sports.ru.

" Това се случи през септември 1997 година в Москва. Извикаха ме на балкона. Излязох и скоро се озовах на техния транспортен съд. Всичко беше просто ", твърди той.

Според някогашния началник на ФИДЕ извънземните се оказали хуманоиди, " малко по-високи от нас ", облечени в жълти костюми. Илюмжинов твърди, че е разговарял с похитителите си в продължение на към осем часа - само че е липсвал от жилището си единствено към един час.

Илюмжинов сподели също, че е попитал " извънземните " за какво не се разкриват пред човечеството и е получил отговор, че земните поданици към момента не дават отговор на техните стандарти.

 

Попитах ги за какво не се разкриват, за какво не описват за себе си на всички. Един от тях отговори: " Ами, с мравки не се поддържа връзка. Вашето равнище на цивилизация към момента не е достигнало. "

В изявлението Илюмжинов също по този начин изяснява за какво повече от десетилетие е мълчал за неземното си прекарване. За първи път го разкрива пред пресата през 2010 година, едвам когато е " помолен " от " извънземните " да го направи.

 

" Сега е съвременно да се раздухва шумотевица. Но по това време нямаше такова нещо, а аз самият към този момент бях известен. Защо да се нуждая от отрицателна популярност? Просто си помислих, че ще кажа истината за това, още повече че те сами желаеха това ", декларира той.

Бившият чиновник счита, че общественото откриване на истината тогава е щяло да бъде прекомерно нездравословно за публичния му имидж, а също така не би било оценено от тогавашния президент Борис Елцин.

Независимо от това някогашният шеф на Калмикия упорства, че е разказал на Елцин за хипотетичната среща, а президентът се отметнал от историята, като му споделил " да си върви и да си прави работата ". Илюмжинов също по този начин съобщи, че е обсъждал въпроса с голям брой други неуточнени държавни глави и някои от тях дали отговор, че също са имали извънземни срещи.

" Няколко национални президенти ми споделиха, че са имали контакт с извънземни. Те не приказват за това обществено, тъй като се опасяват, че могат да бъдат сметнати за луди ", сподели той.

Илюмжинов е отпред на Калмикия от 1993 година до 2010 година и е началник на ФИДЕ повече от две десетилетия - от 1995 година до 2018 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР