Бившият президент Тръмп удари президента Байдън, след като спечели събранията

...
Бившият президент Тръмп удари президента Байдън, след като спечели събранията
Коментари Харесай

Тръмп нарича Байдън „най-лошият президент“ по време на победната реч в Айова, казва Джими Картър „брилянтен в сравнение“

Бившият президент Тръмп удари президента Байдън, откакто завоюва събранията в Айова в понеделник вечерта, като сподели демократът беше „ най-лошият президент “ в миналото.

„ Не желая да бъда прекомерно недодялан към президента, само че би трябвало да кажа, че той е най-лошият президент, който сме сме имали в историята на страната ни, той унищожава страната ни “, сподели Тръмп за Байдън, откакто републиканецът завоюва 51% от гласовете в Айова.

Тръмп продължи да твърди, че някогашният президент Картър – който е необятно подложен на критика за неприятното си ръководство на стопанската система, което докара до висока инфлация и висока безработица, както и рецесията със заложниците в Иран от 1979 година – беше „ брилянтен в съпоставяне “.

Той добави: „ Знаеш ли, жена ми присъствах на погребението преди два месеца на Розалин Картър и беше красиво. И Джими Картър беше там. И си помислих, че Джими Картър е благополучен в този момент, тъй като ще остане прочут като брилянтен президент спрямо Джо Байдън. Той ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР