Бившият президент Тръмп ще присъства на годишното икономическо отстъпление на

...
Бившият президент Тръмп ще присъства на годишното икономическо отстъпление на
Коментари Харесай

Тръмп ще присъства на отстъплението на Клуба за растеж, тъй като групата работи за „обединяване“ на Републиканската партия, гарантирайки, че Байдън „е президент с един мандат“

Бившият президент Тръмп ще участва на годишното икономическо оттегляне на Клуба за напредък в петък вечер защото групата работи за сливане на Републиканската партия и слага цялостната си поддръжка зад любимеца на Републиканската партия за 2024 година, с цел да „ си върне Белия дом и повече “ през ноември.

Отстъплението ще се организира в хотел The Breakers в Палм Бийч, Флорида. На годишното събитие се чака да участват 125 огромни донори.

„ Цялото консервативно придвижване и Републиканската партия се сплотяват към президента Тръмп, с цел да победят Джо Байдън и да си върнат Белия дом “, сподели източник, непосредствен до Тръмп, пред Fox News Digital.

Кандидатът за президент на Републиканската партия и някогашен президент Доналд Тръмп жестикулира към поддръжниците си по време на празненство за нощно наблюдаване на изборите в Щатския панаир на 24 февруари 2024 година в Колумбия, Южна Каролина. (Win McNamee/Getty Images)

Тръмп и Клубът за напредък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР