Бившият президент Тръмп поведе всички републикански кандидат-президенти за 2024 г.

...
Бившият президент Тръмп поведе всички републикански кандидат-президенти за 2024 г.
Коментари Харесай

Тръмп става видимо емоционален по време на победната реч на Конгреса в Айова, когато признава покойната майка на Мелания

Бившият президент Тръмп поведе всички републикански кандидат-президенти за 2024 година в Кокуса в Айова в понеделник вечерта и стана очевидно прочувствен по време на своята победна тирада.

След като завоюва надпреварата, той стартира да разпознава членове на фамилията си и загатна Амалия Кнавс, майката на Мелания Тръмп, която умря предходната седмица.

„ Мисля, че най-важното, желая да благодаря на моята невероятна брачна половинка, първа дама, ще кажа някогашна и може би бъдеща, само че по-важно от Мелания, желая да благодаря на нейната невероятна, красива майка, която умря преди няколко дни “, сподели Тръмп с забележима смяна в лицето му.

Той добави: „ И тя е там горе, доста горе. Тя гледа надолу и е толкоз горда с нас. И аз просто желая да кажа на Амалия, ти си специфична, една от най-специалните хора, които в миналото съм познавал. И това беше сложен интервал за фамилията. Но тя е невероятна. Тя беше невероятна. Така че просто желая да благодаря за това, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР