Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат за втори мандат

...
Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат за втори мандат
Коментари Харесай

Тръмп: Начело с мен, САЩ няма да загубят Третата световна война

Бившият президент на Съединени американски щати и сегашен претендент за втори мандат в Белия дом Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е „ съвсем уверен “, че светът се е засилил към нов международен спор, само че увери, че отпред с него, Съединените щати „ няма да изгубят Третата международна война “, предадоха международните организации.

Той предизвести, че възможностите на Съединени американски щати в един подобен спор са минимални, в случай че президент остане Джо Байдън.

Ние няма да участваме в Третата международна война, тъй като към този момент ще сме я изгубили. Това е залогът на тези избори. Единственото, което стои сред вас и заличаването, съм аз, и това е самата истина, обърна се Тръмп към аудиторията.

По думите му, в случай че беше сега президент, споровете в Украйна и в Газа „ нямаше да се случат “.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския разкритикува и администрацията на Байдън, обвинявайки я, че за над четири години „ ордите “ незаконни имигранти са се нараснали от 40 на 50 млн. души, което съгласно него ще докара до колапс обществената, здравната и просветителната системи на страната.

Той се закани, че стане ли президент, ще реализира най-голямата депортация на мигранти в историята на Съединени американски щати, тъй като „ няма различен избор “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР