Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред
Коментари Харесай

Тръмп се обяви за спасител на Украйна, ако стане президент - можел да спре войната

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в изявление пред Fox News, че Украйна може да бъде унищожена в границите на година и половина, в случай че спорът не бъде позволен.

Тръмп допусна, че украинската рецесия " може да не бъде позволена преди изборите " на президент на Съединени американски щати през 2024 година, а политиката на администрацията на сегашния американски водач Джо Байдън заплашва с " трета международна война ". " Ако не бъде решен, мога да го направя в границите на 24 часа с присъединяване на [украинския президент Володимир] Зеленски и [руския президент Владимир] Путин. Това биха били доста елементарни договаряния, само че няма да разгадавам същността им, тъй като няма да мога да се възползвам от тези договаряния, те няма да прорабJотят “, съобщи той.

" Преди това още година и половина, доста дълго време. Не мога да си показва какво може да се случи през това време ", продължи републиканецът. " Изводът е, че войната би трябвало да спре, тъй като Украйна се унищожава “, акцентира Тръмп, на което водещият означи, че " нищо няма да остане “ от страната.

Тръмп неведнъж е заявявал, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета международна война. Тръмп твърди, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, може да обезпечи споразумяване на обстановката в Украйна за един ден, само че по този начин и не посочи по какъв начин тъкмо има намерение да реализира това.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати са планувани за ноември 2024 година Тръмп разгласи през ноември 2022 година, че се включва в борбата за най-високия държавен пост в страната. Сегашният американски водач Джо Байдън даде да се разбере, че разчита на преизбиране.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР