Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че настоящият президент

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че настоящият президент
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е луд и дементен

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън е „ вманиачен или дементен “, откакто актуалният водач назова Тръмп екстремист.

По-рано през днешния ден, в послание към нацията преди междинните избори през ноември, Байдън сподели, че Тръмп и поддръжниците на придвижването " Да създадем Америка още веднъж велика " съставляват екстремизъм, който е опасност за Съединените щати.

Той акцентира, че почита консервативните републиканци, само че тези, които поддържат упоменатото придвижване, унищожават демокрацията, призовавайки хората да гласоподават и да се борят за спасението на Съединените щати.

„ Ако погледнете думите и смисъла на странната и гневна тирада на Байдън довечера, той насочи закани към Америка, в това число евентуално потребление на военна мощ. Трябва да е вманиачен или в напреднал етап на деменция “, написа Тръмп в обществените мрежи.

Тръмп добави, че някой би трябвало да изясни на Байдън, че в случай че не желае да направи Америка още веднъж велика, тогава той несъмнено не би трябвало да съставлява Съединените щати.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР