Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува остро настоящия американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува остро настоящия американски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Руската инвазия в Украйна е ужасна жестокост, моля се за гордия народ на Украйна, който минава през ада

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува остро сегашния американски президент Джо Байдън в тирада пред свои поддръжници в град Флорънс, в американския щат Южна Каролина, оповестява консервативният уебсайт " Нюзмакс ".

Thousands of Trump supporters have flocked to Florence, South Carolina for the 45th President`s rally. Correspondent Christina Thompson reports.
— Newsmax (@newsmax)

" Можете да вземете петте най-лоши президенти в американската история и те няма да са нанесли вредите, които Джо Байдън нанесе единствено за 13 месеца ", съобщи Тръмп, представен от " Дейли мейл ". После той охарактеризира сегашния държавен глава като " физически и ментално съкрушен " и го разкритикува, че " се е провалил в осуетяването на възмутителната инвазия на Украйна ".

" Руската инвазия на Украйна е ужасна свирепост, която в никакъв случай не трябваше да бъде допускана да се случи или не трябваше в никакъв случай да се случва. Знам, че приказвам от името на всеки тук довечера, когато споделям, че се апелирам за гордия народ на Украйна. Тези хора минават през пъкъла ", съобщи Тръмп, представен от " Дейли мейл ".

После обаче той акцентира, че Русия е нямало да дръзне да анексира нито инч територия, в случай че той е бил в Белия дом и добави, че Русия в действителност в никакъв случай не е направила това, когато той е бил фактически в Белия дом.

След което Тръмп съобщи " Ние би трябвало да спрем тази брутална инвазия. Ние също по този начин би трябвало да прочистим покварата от нашата провалила се външнополитическа върхушка. Преди тези откачалки да ни поведат по пътя на Трета международна война ".

Тръмп добави и, че същинската опасност е нуклеарната, тъй като това ще бъде световното стопляне и сходно нещо не би трябвало да бъде позволено да се случва. Тръмп упрекна левицата, радикалните глобалисти и еколози, че не приказват в никакъв случай нищо за нуклеарната опасност.

В речта си той загатна и за глобите против газопровода " Северен поток 2 ", признати по време на неговата администрация, оповестява английският " Дейли мейл ". Според него това е било доказателство, че той е бил корав към Русия.

" Никой не беше по-твърд към Русия от мен. Аз съм оня, който спря газопровода. Аз съм оня, който наложи всички наказания върху него. И аз съм оня, който той не нападна по време на моята администрация ", съобщи Тръмп, визирайки Путин.

После някогашният президент напомни, че без парите от енергетиката " Русия не работи ". Тук той загатна и, че едно време Съединени американски щати са били енергийно самостоятелни и прикани служащите от енергийния бранш да " сондират, изпомпват, създават, създават и рафинират, както в никакъв случай до момента ".

В речта си Тръмп напомни и, че през актуалната година републиканците " ще си върнат Камарата на представителите и Сената, ще си върнат Америка ", а през 2024 година републиканците ще си върнат още веднъж, както той сподели, " хубавия Бял дом ". " Чудя се кой ли ще направи това? Чудя се ", запита Тръмп, само че към този момент не загатна за желание да се кандидатира на президентските избори след две години, показва " Нюзмакс ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР