Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува настоящия Джо Байдън

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува настоящия Джо Байдън
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува Байдън заради признанието за недостиг на боеприпаси: Колко глупав трябва да си, за да кажеш това?

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува сегашния Джо Байдън за признанието, че Пентагонът има дефицит на муниции в „ най-опасния миг в историята на страната “, оповестява ТАСС.

„ Имаме човек, който не знае какво прави. Човек, който излезе оня ден и сподели на света, че сме свършили боеприпасите “, заяви Тръмп в изявление за Fox News през вчерашния ден.

" Всичко сме дали. Ако си дал всичко, това е извънредно. Но още по-ужасно е да разкажеш за това на целия свят. Той сподели на Китай и други враждебни към нас страни, че нямаме муниции ", акцентира някогашният американски водач. " Колко малоумен би трябвало да си, с цел да кажеш това? ".

Тръмп счита, че настоящето време е станало „ най-опасното в историята на Съединените щати “, по-специално заради разпространяването на нуклеарни оръжия.

На 7 юли в изявление за CNN Байдън сподели, че Съединени американски щати са решили да дадат касетъчни муниции на Украйна заради дефицит на стандартни снаряди. Джон Кърби, координатор по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом, също съобщи, че Вашингтон доставя на Киев касетъчни муниции, с цел да компенсира дефицита на стандартни артилерийски снаряди, които украинските въоръжени сили изчерпват доста бързо. Той удостовери, че Съединени американски щати са подхванали такава стъпка заради неналичието на нужните за Украйна муниции.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР