Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова започнати срещу съдебни

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова започнати срещу съдебни
Коментари Харесай

Тръмп призова за отлагане на делата срещу него до приключване на изборите през 2024 г.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани стартирани против правосъдни каузи да бъдат отсрочени до привършване на изборите през 2024 година, съобщи Ройтерс.

" Специалният прокурор Джак Смит е насрочил началото на един от процесите [по делото за непозволено боравене с класифицирани документи] за 2 януари, преди значимите първоначални избори в Айова! Само изцяло откъснат от действителността лунатик може да избере тази дата, ден след новогодишната нощ, и то по подобен метод, че да обезпечи оптималната интервенция в първичните избори в Айова ", написа Тръмп в своята обществена мрежа " Трут сошъл ", предава Българска телеграфна агенция.

" Такъв развой въобще не биваше да се случва, а в случай че се случи, би трябвало да се случи едвам след изборите ", продължи той. - Същото би трябвало да се направи и с другите процеси за подправените обвинявания, отправени против мен от [президента на Съединени американски щати Джо] Байдън. Това е интервенция в изборите. "

Преди това Тръмп е бил изправен пред наказателни обвинявания за финансови измами при заплащанията към някогашната порноактриса Сторми Даниелс, скрит план по отношение на щурма на Капитолия на 6 януари 2021 година и за погрешно боравене с класифицирани документи. Очаква се идната седмица да бъдат повдигнати обвинявания по отношение на хипотетичния опит на Тръмп да повлияе на длъжностни лица в Джорджия, с цел да преразгледат резултата от президентските избори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР