Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посъветва настоящия държавен глава

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посъветва настоящия държавен глава
Коментари Харесай

Тръмп: Нямаше да имаме война с Русия и Украйна, ако бях президент

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп посъветва сегашния държавен глава Джо Байдън, който насочва обръщение към Конгреса, да се „ охлади “.

" Той наподобява доста сърдит, крещи в микрофона тъкмо сега, когато се пробва да призове за единение. Може би някой би трябвало да се качи на подиума, да го тупне по рамото и да каже: " Успокой се ", написа Тръмп в обществените си мрежи мрежа True Social.

" Нямаше да имаме война с Русия и Украйна, в случай че бях президент. Мога да свърша това за 24 часа - това би трябвало да се случи! “,  написа още Тръмп в обществената си мрежа Truth Social, разяснявайки речта на американския водач Джо Байдън пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса с годишната тирада за положението на Съюза.

Байдън посвети част от речта си във вторник вечерта пред Камарата на представителите и Сената с годишното послание за положението на Съюза на казуса с държавния дълг на Съединени американски щати. Той по-специално се опита да се концентрира върху обстоятелството, че и демократите, и републиканците са срещу ограничението на федералните стратегии за здравно обезпечаване. В същото време ръководителят на Белия дом хвърли отговорността за това, че сходни хрумвания започнаха да се разискват, върху републиканците. Някои представители на тази партия започнаха да възразяват, което провокира дребна полемика и Байдън трябваше да увеличи глас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР