Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп оплю водещия на 96-ата

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп оплю водещия на 96-ата
Коментари Харесай

Тръмп оплю Оскарите. Водещият: Не сте ли в затвора?



Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп оплю водещия на 96-ата гала за премиите „ Оскар “ Джими Кимъл, само че и той не му остана задължен. Тъй като Кимъл имаше „ спомагателна минута “ към края на церемонията, той реши да употребява времето си, с цел да се подиграе на Тръмп.

„ Наистина се гордея с нещо и се чудех дали мога да го споделя с вас. Току-що получих известие “, иронизира водещият. Кимел продължи да чете обява, която Тръмп споделил в платформата си за обществени мрежи Truth Social.

„ Имало ли е НЯКОГА ПО-ЛОШ ВОДЕЩ от Джими Кимъл на Оскарите. Неговото начало беше като на човек, който се пробва прекалено много да бъде нещо, което не е и в никакъв случай не може да бъде “, гласи обявата.

„ Отървете се от Кимъл и може би го заменете с различен на ниска цена, ABC „ гений “, Джордж Слопанопулос. Той би предиздвикал всеки на сцената да наподобява по-голям, по-силен и по-бляскав. Също по този начин в действителност неприятно политически правилно шоу довечера и от години – разединено, скучно и доста незаслужено. Защо просто не дадат Оскарите на тези, които ги заслужават. Може би по този начин феновете и телевизионните им рейтинги ще се върнат от дълбините. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО! “, гласи още обявата на Тръмп.

След като Кимъл завърши с четенето на обява, избухна в смях. „ Вижте дали можете да познаете кой някогашен президент преди малко разгласява това? “ – попита водещият. „ Някой? Не?

Е, благодаря ви, президент Тръмп. Благодаря ви, че гледахте. Изненадан съм, че към момента сте... не е ли време да влезете в затвора? “, Кимъл се пошегува, когато тълпата стартира да ръкопляска и да приветства. „ Той сигурно се концентрира върху значимите неща “, добави той.

Бившият президент сега е изправен пред четири престъпни обвинявания в четири разнообразни града, до момента в който се бори да си върне Белия дом на идните избори през ноември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР