Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и вероятен кандидат на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и вероятен кандидат на
Коментари Харесай

Тръмп: Тръмп: НАТО трябва да се отнася към САЩ справедливо, иначе не би трябвало да съществува


Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и евентуален претендент на републиканците за вота през ноември, удостовери, че Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) би трябвало да стартира да се отнася " заслужено " към Съединени американски щати . Забележката бе направена по време на изявление с Найджъл Фараж за GB News, забелязано от Politico във вторник.

" НАТО би трябвало да се отнася заслужено към Съединени американски щати, тъй като в случай че не са Съединени американски щати, то тогава Алиансът безусловно даже не би съществувал ", съобщи Тръмп. Той акцентира още, че е належащо страните от НАТО да не се " възползват " от страната и настоя за обективен принос към разноските за защита.
 Доналд Тръмп: Ако не бъда определен, ще последва кървава баня
Доналд Тръмп: Ако не бъда определен, ще последва кървава баня

Бившият президент предсказва завършек на демокрацията, в случай че Байдън остане в Белия дом

Интервюто, което би трябвало да бъде излъчено във вторник вечерта, идва на фона на европейските опасения по отношение на твърдостта на отбранителния ангажимент на Съединени американски щати, подсилени от възобновената президентска акция на Тръмп и политическата невъзможност във връзка с поддръжката за Украйна .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР