Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, фаворитът на републиканците в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, фаворитът на републиканците в
Коментари Харесай

Тръмп се зарича да отмени ограниченията за носене на оръжие на Байдън, ако бъде преизбран

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, любимецът на републиканците в президентската конкуренция през 2024 година, сподели в петък, че е защитавал твърдо правата за носене на оръжие, до момента в който е бил в Белия дом, и даде обещание, в случай че още веднъж -избран да анулира всички ограничавания, въведени от президента Джо Байдън.

Говорейки пред хиляди поддръжници на събитие, проведено от Националната оръжейна асоциация (NRA), господин Тръмп даде обещание да анулира предписание, ограничаващо продажбите на известни аксесоари за оръжия като скоби за револвери и други разпореждания, въведени от администрацията на Байдън.

„ Всяко едно нахлуване на Байдън против притежатели и производители на оръжия ще бъде прекъснато още в първата ми седмица на поста, може би в първия ми ден “, господин Тръмп сподели в тирада на шоуто Great American Outdoor в Харисбърг, столицата на Пенсилвания.

NRA въодушевено поддържа господин Тръмп по време на конкуренцията през 2016 година и през цялата му администрация, като го аплодираше, когато назначи трима консервативни с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР