Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Кокаинът в Белия дом е на Джо Байдън и неговия син, заяви Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския допусна, че кокаинът, открит в Белия дом, е принадлежал на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и сина му Хънтър.

В своята обществена мрежа Truth Social Тръмп зададе риторичен въпрос: „ Кой в действителност може да повярва, че кокаинът, открит в западното крило на Белия дом покрай Овалния кабинет, е бил предопределен за приложимост от някой различен с изключение на Хънтър и Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в? “.

Тръмп също по този начин упрекна американските медии, че се пробват да убедят обществото, че планове бял прахуляк е нищожно количество и в действителност е аспирин.

Тръмп прикани управляващите на Съединени американски щати да разгласяват записи от охранителните камери, с цел да може бързо да стане ясно по какъв начин кокаинът е попаднал в Белия дом. Той заключи, че макар че отговорът на този въпрос евентуално към този момент е прочут, управляващите може да не харесат разкриването му. Според CBS бял прахуляк, за който се счита, че е кокаин, е открит в килер на Белия дом, където чиновници и гости оставят мобилните си телефони за предпазване. Това пространство се намира в западното крило на постройката, където се обитават и Овалният кабинет, кабинетите на чиновниците на президентската администрация и личния състав.

Правоприлагащите органи споделиха за медията, че тайните служби на Съединени американски щати организират задълбочено следствие, анализирайки фрагменти от камерите за сигурност и регистрационни файлове, с цел да дефинират кой е имал достъп до оборудването за предпазване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР