Бившият президент на Сърбия Слободан Милошевич е бил взет на

...
Бившият президент на Сърбия Слободан Милошевич е бил взет на
Коментари Харесай

Белградско радио гръмна: Принцеса Даяна е убита по план за ликвидирането на Слободан Милошевич!

Бившият президент на Сърбия Слободан Милошевич е бил взет на мушката от английското разузнаване (МI 6), съобщи белградското радио Б92.

Бившият сътрудник Ричард Томлинсън е декларирал за проектите на своите началници за ликвидирането на политика от Балканите преди години, само че информацията стана изключително настояща откакто различен някогашен работещ в МI 6 – Джон Хопкинс - съобщи, че английската принцеса Даяна е била " отстранена " от чиновници на разузнаването.

По думите на Томлинсън МI 6 през 1993 година е създала проект за ликвидирането на Милошевич като инсценира злополука в тунел край швейцарския град Женева. Тогава президентът на Сърбия е трябвало да взе участие в конференция за контролиране на спора в Босна и Херцеговина. Британското разузнаване е считало да употребява лазери, с които да заслепи водача на лимузината на Милошевич и да провокира пътнотранспортно произшествие с летален излаз за политика.


Появи се нова версия за гибелта на принцеса Даяна

" Този проект бе замразен, само че по-късно бе прибавен на процедура в Париж ", сподели някогашният сътрудник във кино лентата " Мръсни игри ". Лейди Даяна почина в тунел във френската столица дружно с любовника си египетския предприемач Доди ел Файед на 31 август 1997 година Милошевич бе първият президент на Република Сърбия (1991-1997 г.). След това той пое ръководството на Съюзна Република Югославия (Сърбия и Черна гора) до 2000 година, когато бе свален след всеобщи митинги. Политикът бе предаден на Международния арбитражен съд за някогашна Югославия в Хага и умря на 11 март 2006 година

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР