Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е най-лошият, най-некомпетентният и най-корумпираният президент в историята на САЩ.

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи по време на речта си пред членове на Националната оръжейна асоциация НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота, че актуалният държавен глава Джо Байдън е " най-лошият, най-некомпетентният и най-корумпираният президент в историята " на Съединени американски щати.

Това съобщи " Фокс нюз ".

 

Тръмп акцентира, че в случай че той е отпред на Белия дом, в никакъв случай нямаше да се случат събития като войната в Украйна, нападението на " Хамас " против Израел, ползата на Китай към Тайван и актуалната инфлация в Съединени американски щати. Освен това той съобщи, че в случай че бъде избран отново, няма да има опция да се случи Трета международна война.

 

" Когато бъда избран отново, всяка една офанзива на Байдън против притежателите и производителите на оръжия ще бъде прекъсната още през първата ми седмица след връщането ми на поста ", даде обещание Тръмп.

Той също по този начин потвърди ангажимента си за затваряне на границите и възобновяване на " правото на самоотбрана " на американския народ.

 

В събота Тръмп изрази убеждението си, че в случай че на Джо Байдън няма да бъдат повдигнати обвинявания за откриване на класифицирани документи, то и на него не би трябвало да бъдат повдигани обвинявания по същото обвиняване.

" Ако на него (Байдън) няма да му бъдат повдигнати обвинявания, това си е тяхна работа. Но тогава и аз не би трябвало да бъда упрекван... Това не е нищо повече от изборно гонене на политическия конкурент на Байдън: мен ", съобщи Тръмп по време на речта си пред членове на НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота.

 

Специалният прокурор Робърт Хър постанови, че против Байдън няма да бъдат повдигани обвинявания, макар че " съзнателно е задържал и разкрил класифицирани материали ". Хър изясни, че доказателствата не откриват " виновността на Байдън отвън рационално подозрение " и акцентира неговата " слаба памет ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР