Бившият президент на Бразилия има здравословни проблеми.Бившият бразилски президент Жаир

...
Бившият президент на Бразилия има здравословни проблеми.Бившият бразилски президент Жаир
Коментари Харесай

Жаир Болсонару е приет в болница във Флорида

Бившият президент на Бразилия има здравословни проблеми.

Бившият бразилски президент Жаир Болсонару е признат в болница във Флорида, съобщи Ройтерс, като се базира на източник, непосредствен до неговото семейство.

В медиите се появиха известия, че Болсонару е бил признат с " болки в корема ". Според източника положението на някогашния президент " не е обезпокоително ".

Болсонаро бе признат в болница на фона на натиска от страна на конгресмени върху президента на Съединени американски щати Джо Байдън да извади някогашния президент от самоналоженото му заточение във Флорида. Този напън се ускорява, като се вземе поради, че през вчерашния ден симпатизанти на Болсонару атакуваха сгради на държавни институции в столицата Бразилия, написа

" Намираме се в неразучена територия (по отношение на визата на Болсонару). Кой знае какъв брой дълго ще остане ", посочи американски представител, изискал да остане неизвестен. 

Съветникът на Байдън по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан съобщи пред кореспонденти, че Вашингтон не е получавал публични запитвания за визовия статут на Болсонару, който дойде в Съединени американски щати два дни преди формалното си отдръпване от президентския пост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР