Бившият президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отрече да е

...
Бившият президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отрече да е
Коментари Харесай

Кой издаде договора на Меси? Бартомеу отрича да е замесен

Бившият президент на " Барселона " Хосеп Мария Бартомеу отхвърли да е забъркан в издаването на детайлите от последния контракт, подписан сред Меси и клуба през 2017 година

Вчера " Мундо " разбуни духовете във футболния свят, публикувайки договора на аржентинеца. От изнесената информация стана ясно, че геният от Росарио получава 555 млн. евро за 4 години. Други 115 млн. евро са платени на капитана като бонус.

" Това е сериозен проблем, защото е незаконно да се издават елементи по контракти. Да приказваш по малкия екран и да отправяш обвинявания е елементарно. В случая обаче евентуално ще се стигне до съд. ", сподели Бартомеу.

" Иначе Лео заслужава заплатата си - и от професионална, и от комерсиална позиция. Ако нямаше пандемия, " Барселона " нямаше да срещне компликации с изплащането на тези суми ", добави някогашният началник на каталунския гранд.

Остава въпросът кой е издал контракта на Меси. Според Жоан Лапорта - любимец за управителния пост в " Барселона ", най-малко петима души от клуба са имали достъп до информацията - Бартомеу, отговорник за “Човешки ресурси”, общоприет шеф, състезателен шеф и юрист.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР