Бившият президент и премиер и настоящ заместник-председател на Съвета за

...
Бившият президент и премиер и настоящ заместник-председател на Съвета за
Коментари Харесай

Медведев: Кой казва, че след 2 години Украйна ще я има на картата -

Бившият президент и министър председател и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев позволи, че след две години Украйна няма да съществува като страна.

" Видях известие, съгласно което Украйна желае да получава полутечен природен газ от задграничните си господари по ленд-лиз, като заплащането за доставката ще се извърши след 2 години. В противоположен случай тя просто ще измръзне до гибел през идната зима. Има единствено един въпрос. А кой споделя, че след две години Украйна въобще ще съществува на картата на света? Въпреки че на американците към този момент не им пука - те са толкоз вглъбени в плана " анти-Русия ", че всичко останало е нищо за тях... ", написа той в профила си в Telegram.

Медведев напълно неотдавна си направи профил в известната чат платформа, само че към този момент прикова вниманието с друга

" Често ме питат за какво постовете ми в Telegram са толкоз сурови. Отговорът е, че ги ненавиждам. Те са копелета и мръсници. Те желаят гибел за нас, за Русия. И до момента в който съм жив, ще направя всичко допустимо те да изчезнат ", се споделя в обявата.

Медведев не изясни кого тъкмо има поради, само че най-чест получател на изблиците му са управляващите в Украйна, Европейският съюз и Съединени американски щати.

Малко преди истеричната му обява се заприказва, че неговият наследник е бил експулсиран от Съединени американски щати, откакто му е била отнета визата. Той загуби и правото да си почива във винарната в Тоскана, която, съгласно Алексей Навални, е благосъстоятелност на някогашния съветски президент.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР