Бившият президент Доналд Тръмп отново се опитва да отмени заповедта

...
Бившият президент Доналд Тръмп отново се опитва да отмени заповедта
Коментари Харесай

Тръмп отново се опитва да отмени заповедта за забрана във федералния случай от 6 януари

Бившият президент Доналд Тръмп още веднъж се пробва да анулира заповедта за частична възбрана, наложена му преди процеса против федералните избори през 2020 година

Адвокатите на Тръмп желаеха от целия Апелативен съд на окръг Колумбия да прегледа въпроса в понеделник, потвърждавайки, че заповедта е доказана въз основа на неправилни правни претекстове.

Ограниченията, наложени от американския областен арбитър Таня Чуткан, бяха стеснени от апелативен състав от трима съдии по-рано този месец, само че на 77-годишната към момента е неразрешено да нападна риторично известни или „ рационално предвидими “ очевидци по делото.

В своята декларация юристът на Тръмп Джон Зауер твърди, че първото обжалващо решение „ подценява и схваща неправилно “ точки от закона и погрешно характеризира изказванията на Тръмп.

Зауер също по този начин твърди, че съдиите са прикрили смисъла на акцията на Тръмп през 2024 година и твърди, че на прокурорите липсват доказателства за „ закани или тормоз към всеки прокурор, евентуален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР