Бившият президент демократ на САЩ Барак Обама определи като политическа

...
Бившият президент демократ на САЩ Барак Обама определи като политическа
Коментари Харесай

Обама видя политическа маневра в обявеното от Тръмп пращане на войници на границата с Мексико

Бившият президент демократ на Съединени американски щати Барак Обама дефинира като политическа маневра оповестеното малко преди междинните избори за Конгрес от президента Тръмп изпращане на хиляди бойци на границата с Мексико за прекъсване на наближаващи мигранти от Централна Америка, съобщи Франс прес.

Републиканците " разделят даже смелите ни бойци от фамилиите им за политическа маневра на границата ", съобщи Обама на избирателен протест в Маями в поддръжка на претенденти от Демократическата партия.

" Мъжете и дамите в нашата войска заслужават нещо по-добро. Постоянно се основава боязън, с цел да се отклони вниманието от равносметката " на политическите решения на републиканците, добави той.
Former President Barack Obama speaks at a rally in Miami for Democratic gubernatorial candidate Andrew Gillum: " The stakes really are that high … America is at a crossroads "
— CNN Politics (@CNNPolitics)
Президентът Тръмп разгласи по-рано тази седмица, че ще изпрати хиляди бойци на границата с Мексико, определяйки като настъпление наближаването на колона от хиляди мигранти, които са се насочили от Централна Америка към Съединени американски щати. Той сложи имиграцията в центъра на предизборната акция на републиканците за вота на 6 ноември.

След две години президентско ръководство на Тръмп, " в случай че не ви харесва какво става, недейте единствено да се оплаквате. Гласувайте! ", прикани Обама.-->

" Едни избори няма да отстранен расизма, сексизма или хомофобията, само че ще са някакво начало ", съобщи Обама в тирада, в която се спря и на отбраната на здравната система и битката с климатичните промени.
" Why is it that the folks that won the last election are so mad all the time? " former Pres. Obama asks at Miami rally.

" When I won the presidency, at least my side felt pretty good. "
— ABC News (@ABC)
Във вторник американците гласоподават за възобновяване на всичките 435 места в Камарата на представителите, към една трета от Сената (35 места) и, както и за 36 губернатора и голям брой локални органи на властта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР