Бившият премиер Николай Денков и ексфинансовият министър Асен Василев се

...
Бившият премиер Николай Денков и ексфинансовият министър Асен Василев се
Коментари Харесай

Денков и Василев се връщат в НС като депутати, Ковачева подаде оставка

Бившият министър председател Николай Денков и ексфинансовият министър Асен Василев се връщат в Народното събрание като депутати. Това заяви от парламентарната естрада ръководителят на Народно събрание Росен Желязков. Заедно с тях се възвръщат пълномощията като народни представители на Атанас Славов и Андрей Цеков, които бяха министри - надлежно на правораздаването и на районното развиване.

Прекратени са пълномощията на замествалите ги по време на присъединяване им в държавното управление Бенямин Хасан, Веселин Недев, Радослав Василев и Мирослава Петрова, предаде .

Росен Желязков заяви и за подадената оставка на националния омбудсман Диана Ковачева по отношение на избора ѝ в Европейския съд за правата на индивида и идното й встъпване в служба. Съгласно закона предварителното преустановяване на пълномощията й не се гласоподава.

От трибуната беше обявено за прекосяване през въздушното пространство и територията ни на съюзнически и непознати въоръжени сили и средства, в това число за присъединяване в обучение отвън страната и за взаимна подготовка.

Председателят на Народно събрание Росен Желязков поздрави мюсюлманите в България със почналия празник Рамазан Байрям.

" Бих желал от трибуната на Народното събрание да поздравя мюсюлманите в Република България и да им пожелая в този ярък за тях празник доста наслада, благоденствие и най-много здраве. И дано всички ние да сме образец за приемливост по отношение на идните генерации и да се радваме на мир, обич и благополучие. Честит празник! ", пожела Желязков.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР