Бившият премиер на Пакистан Наваз Шариф каза в петък, че

...
Бившият премиер на Пакистан Наваз Шариф каза в петък, че
Коментари Харесай

Бившият премиер на Пакистан казва, че ще търси коалиционно правителство, след като изостана от съперника си

Бившият министър председател на Пакистан Наваз Шариф сподели в петък, че ще се стреми да сформира съдружно държавно управление, откакто партията му изостана от самостоятелните претенденти на своя противник Имран Хан в предварителните избори резултатите след парламентарните избори в страната.

Г-н Шариф сподели пред кореспонденти, че изпраща по-малкия си брат, някогашния министър председател Шехбаз Шариф, да се срещне с водачите на други партии, с цел да се причислят към обединението.

Наваз Шариф отхвърли концепцията за коалиция единствено ден по-рано, като сподели, че желае една партия да ръководи Пакистан.


„ Ние не нямаме задоволително болшинство, с цел да съставим държавно управление без поддръжката на другите, и ние каним съдружници да се причислят към обединението, с цел да можем да поставим взаимни старания, с цел да извадим Пакистан от проблемите му “, сподели той.

Г-н Хан, някогашна звезда на крикет, трансформирал се в ислямистки политик със обилни почитатели от локалните среди, беше дисквалифициран от присъединяване в изборите в четвъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР