Бившият премиер на България Ренета Инджова гостува в студиото на

...
Бившият премиер на България Ренета Инджова гостува в студиото на
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Русофилите ще получат самочувствие от шпионския скандал

Бившият министър председател на България Ренета Инджова гостува в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов с коментар на настоящите обществено-политически тематики и въпроси у нас.


Управленският развой у нас се свежда до избиране на хора, слагането им в избрани позиции, разяснява Инджова по отношение на идните локални избори.
Ренета Инджова, някогашен министър председател на България: Не се занимаваме с действителните рискове над страната - ето през вчерашния ден, Тръмп предизвести Европа, че ИДИЛ и тероризма като феномен, в случай че не се вземат ограничения за решаването му, ще бъдат събрани и ситуирани тези терористи на турската граница с Европа. Нека нашите експерти, анализатори и служби да проучат, да видят къде е границата на Турция с Европа...
Ренета Инджова разяснява и предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, наказан за убийството на студента Андрей Монов.
Ренета Инджова, някогашен министър председател на България: От улицата да извикате човек, ще ви каже, че всеки закон у нас е изработен по този начин, че да има опция за изключение. Калпакчиев няма да го направи просто по този начин.  Полфрийман е в Центъра за настаняване на чужденци в Бусманци Полфрийман е в Центъра за настаняване на чужденци в Бусманци
Австралиецът Джок Полфрийман няма да излезе на независимост макар решението за освобождение. Затворническите управляващи го предадоха на миграционните, защот...

Според Инджова, абсурдът с съветска интервенция и шпионаж у нас, е режисура.
Ренета Инджова, някогашен министър председател на България: Димната завеса се прави по този начин, че всеки да привиди избрани аргументи за шашкъниите, които нашите властници вършат. Сега имат да вземат решение вътрешни проблеми на една акция, с цел да си привлекат тези, които им трябват от реквизита.
Тука ще се получи един доста прекрасен резултат - русофилите ще получат самочувствие. А за пред хората ние сме лоялни европартньори, добави Инджова.
 Председателят на национално съдружие Председателят на национално съдружие "Русофили " е упрекнат за шпионаж
Председателят на национално съдружие "Русофили " Николай Малинов е упрекнат за шпионаж. Той е освободен от ареста против гаранция от 50 хиляди лв., съобщ...

Този, който взима заеми, най-сигурно бива заробван, безапелационна е Ренета Инджова.
Ренета Инджова, някогашен министър председател на България: Международният валутен фонд в интервала на основаване на демократичната източноевропейска общественост преди 30 години игра доста подла роля в прехода, в основаването на пазарната стопанска система. Заедно със Световната банка бяха тези подкукоросници на неправилни дейности, които страните направиха, раздавайки им заеми.
Вижте целия диалог във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР