Бившият премиер на България доц. Жан Виденов е съкратен от

...
Бившият премиер на България доц. Жан Виденов е съкратен от
Коментари Харесай

Съкратиха от работа Жан Виденов

Бившият министър председател на България доцент Жан Виденов е скъсен от Европейското висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт в Пловдив от 2 октомври. Освободени са и всички преподаватели, а студентите са пренасочени в други вузове. Това оповестиха пред 24plovdiv.bg от частния университет, който е в неплатежоспособност.

Проверка на dir.bg в уеб страницата на университета сподели, че последната преподавателска изява на доцент Жан Виденов е била в края на лятото на 2020 година Тогава е разгласен иден държавен изпит по британски език за бакалаври от компетентност "Мениджмънт в туризма ", който някогашният министър председател е председателствал.

Горе-долу от същия интервал са и последните изявления на уеб страницата на Европейското висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт, изпаднало в неплатежоспособност. В него Виденов, с изключение на учител по управнически дисциплини, беше и основен секретар.

От пловдивското отделение на Национален осигурителен институт обявиха, че 61-годишният експремиер не се е записвал в Бюрото по труда, нито пък се е пенсионирал, защото няма навършена възраст.

"Още предходната година Жан ми се оплака, че нещата в Европейското висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт не вървят, тъй като нямали студенти. Предложих да му оказа помощ. Но той ми сподели: "Ще се оправя ", описа пред 24plovdiv.bg Димов. Според него Виденов няма да остане на улицата, тъй като "навсякъде ще го вземат с неговото обучение, познания и опит ".

Бившият министър председател имал и предложения за завръщане в политиката, въпреки че до момента постоянно ги е отказвал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР