Бившият премиер Кирил Петков бе освиркан пред парламента от протестиращите

...
Бившият премиер Кирил Петков бе освиркан пред парламента от протестиращите
Коментари Харесай

Миньори и служители освиркаха Кирил Петков пред НС – ВИДЕО

Бившият министър председател Кирил Петков бе освиркан пред Народното събрание от протестиращите чиновници от въглищните централи. Миньори и чиновници на ТЕЦ-овете в страната се събраха на митинг пред Народното събрание против затваряте на въглищните мощности. Припомняме, че държавното управление на Кирил Петков записа в Плана за възобновяване и резистентност, че страната ни поема ангажимент за затвори централите. Днес в Народното събрание депутатите се пробват да поправят записаното, а по-късно да изиска и от Европейска комисия да отвори Плана, с цел да бъде преразгледано запосинато от държавното управление „ Петков “.



Пред събралото се голям брой Петков се опита да опише за целите на „ Продължаваме промяната ” и да призове всички да бъдат обединени, само че бе заглъхнал от възгласи: „ ууу ” и „ изменник ”. Съпредседателят на Политическа партия се опита да каже по какъв начин в подобен миг трябвало обединяване, даже и на районно равнище, без обаче нито една от прилежащите ни страни да е давала такива задължения.

Темата разяснява и националният представител от ГЕРБ Красен Кралев:

„ Кирил Петков излезе да приказва на митинга пред Народното събрание и трите национални малките екрани мигновено прекъснаха излъчването. Защо-за да не би да излъчат по какъв начин Петков беше единственият, чието изявление беше заглушено от освиркванията на протестиращите!

Цензура!? Автоцензура!? Свобода на словото?! Репортери без граница?!Прокопиев?! “

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР