Бившият премиер и някогашен председател на БСП Жан Виденов става

...
Бившият премиер и някогашен председател на БСП Жан Виденов става
Коментари Харесай

Жан Виденов се завръща с „Ляв съюз за чиста и свята република“

Бившият министър председател и бивш ръководител на Българска социалистическа партия Жан Виденов става учредителен секретар на " Ляв съюз за чиста и свята република ", която ще взе участие на идните парламентарни избори. Председател на новото обединяване ще е Иван Атанасов. В състава на обединението влизат още Социалистическа партия " Български път " с ръководител проф. Ангел Димов, " Българска прогресивна линия " с водач Красимир Янков, " Възраждане на отечеството " на Николай Малинов и " Партия на българските комунисти " с водач Иван Пенчев.

 

" Левицата е разгромена и не е показана в Народното събрание, съответстващо на броя на левите хора в България. Имаме късмет да разбием олигархичния модел на ръководство и публични връзки, който тормози България към този момент 30 година Смятаме, че има опасност за България – за нейната териториална целокупност и суверенитет поради провокациите, отправени към Русия, и влошените връзки с всички прилежащи страни ", изясни нуждата на новото ляво обединяване Иван Атанасов.

 

Архитектът му бил Жан Виденов, написа Оффнюз.

 

Според Красимир Янков да посочиш Бойко Борисов за зложелател не е задоволително, с цел да те сложи в левия набор. Всички недъзи от ръководството на ГЕРБ били визитната картичка на претендиращите да са в левия набор.

 

" Не е лява политика унищожаването на леви предприятия, фотография с една козичка, да изведеш парламентарната група от съвещанията на Народното събрание, когато се разяснява концесия за националните благосъстояния. Левите политики се пазят от хора с ляво мислене ", разяснява Янков.

 

" Възраждане на отечеството " пък се зарече да наблюдават деликатно външната политика на България по отношение на Русия. Според Иван Пенчев договаряния за основаване на обединението се водят от април.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР