Бившият премиер Бойко Борисов за пореден път отказа да разкрие

...
Бившият премиер Бойко Борисов за пореден път отказа да разкрие
Коментари Харесай

Пак питаха Борисов за Мата Хари, той пак отказа да каже коя е

Бившият министър председател Бойко Борисов за следващ път отхвърли да разкрие коя дамата, която е снимала клюлчетата злато и револвер в чекмеджето му.

Припомняме, че фотосите на кюлчетата и пачките евро в нощното шкафче на Борисов изтекоха предходната година. По-късно бе оповестено и видео, а от кадър в него се разбра, че е снимано от жена. Бившият министър председател в никакъв случай не е споменавал името ѝ, а сподели единствено, че една " прелестна госпожа " е нащракала спалнята му, до момента в който него го е нямало. Пред немски вестник изясни единствено, че тя работила като Мата Хари.
 Да каже коя е банката: Борисов разгласи, че ще съди Бойко Рашков за клюка " Да каже коя е банката ": Борисов разгласи, че ще съди Бойко Рашков за клюка
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ще съди министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, поради изказванието, че има банка, обвързвана...

На журналистически въпрос по тематиката на конференция през днешния ден, той сподели: " Това е в персоналния ми живот и не обичам да го разясня. Имам интерес, тъй като това е една огромна неистина. Когато ме е нямало, тогава са наслагали тези работи в чекмеджето. Грешката ѝ е, че е снимала, че съм там, единствено че не е била единствено тя, която е идвала в нас и да не обвиня незаслужено някой. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР