Бившият премиер Бойко Борисов предначерта резултата от днешната визита на

...
Бившият премиер Бойко Борисов предначерта резултата от днешната визита на
Коментари Харесай

Борисов подготвя Зоран Заев, че ще го излъжат: Нищо няма да стане

Бившият министър председател Бойко Борисов предначерта резултата от днешната аудиенция на делегацията от Република Северна Македония у нас.

Ще имате доста срещи през днешния ден. Аз съм уверен, изключително за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, не може да се прави работа.

Първата среща на Зоран Заев у нас бе с представители на ГЕРБ се видя от видео, излъчено от профила на водача на ГЕРБ във фейсбук. А някогашният министър председател съобщи пред Зоран Заев: " Нищо няма да излезе от днешната ви среща. Знам какво ще ви кажа т. " По думите на Борисов, с цел да се случи стопляне на връзките и някакъв напредък в диалозите е нужно да има парламент и то работещ. " Без парламент няма какво да се направи ", също е сигурен Борисов, а той " приготви " македонските представители за идващите им срещи в София: Те ще избягат от отговорност и ще ви лъжат, както лъжат и евроатлантическите сътрудници.
 Визитата на Зоран Заев трасира пътя към намиране на компромис
Визитата на Зоран Заев трасира пътя към намиране на компромис

Реалистичният период за компромис е към 6 месеца, съгласно Николай Кръстев

" Аз смятам, че в случай че не намерим решение, като две страни, две народи, два народа, генерации българи и македонци ще се ненавиждат. Ще създадем по този начин, че няма да ни трябват инфраструктурни планове, тъй като никой няма да може да премине по тях. А те са толкоз значими ", счита водачът на ГЕРБ.

" Играта с думи към този момент не е значима ", сподели Борисов, а упованията му са, в случай че не се направи нещо да бъде " псуван, замерян и ненавиждан ".

На срещата на македонската делегация у нас бе с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, Георг Георгиев, Даниел Митов и Екатерина Захариева. След думите на Борисов обаче видеото бе прекратено.

По-късно Заев ще се срещне с министър-председателя Стефан Янев и президента Румен Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР