Бившият премиер Бойко Борисов, пиарът му Севделина Арнаудова и бившият

...
Бившият премиер Бойко Борисов, пиарът му Севделина Арнаудова и бившият
Коментари Харесай

Бойко Борисов е призован на разпит в прокуратурата

Бившият министър председател Бойко Борисов, пиарът му Севделина Арнаудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов са свикан на разпит в следствения отдел на Софийската градска прокуратурата по следствието, поради което преди десетина дни прекараха 24 часа в ареста. Те ще дават наново показания по сигнал за изнудване от Васил Божков.

На конференция предходната седмица укриващият се в Дубай предприемач изясни, че в продължение на години е бил принуждаван да заплаща милиони, с цел да върни бизнеса му:

„ 20 % от облагата получаваше Влади Горанов. Тези суми са били милиони. Сумите през Севда са били по-малки…Всичко ставаше по разпореждане на Бойко Борисов “.

Експремиерът отхвърли обвиняванията:

„ Никога, по никакъв метод, лев, евро, $, стотинка, в случай че някой би трябвало да ми е носил, е Горанов. Ако ми е донесъл, аз се кълна във внуците си, ще вървя, ще го кажа в понеделник същото, това го споделих и декември месец, когато беше първата акция да ни маскарят “.

Две години и два месеца след изказвания на Божков, че е бил изнудван от Борисов, Горанов и Арнаудова, прокуратурата реши да направи опит да го разпита посредством видеоконферентна връзка. Разпитът обаче ще може да се осъществя единствено, в случай че управляващите в Обединените арабски емирства разрешат.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР