Бившият председател на ВКС Лозан Панов задава няколко въпроса, свързани

...
Бившият председател на ВКС Лозан Панов задава няколко въпроса, свързани
Коментари Харесай

Лозан Панов с два въпроса за трусовете в съдебната власт

Бившият ръководител на Върховен касационен съд Лозан Панов задава няколко въпроса, свързани с трусовете в правосъдната власт.

Той показва, че от оповестен през днешния ден разбор на правния специалист в Института за пазарна стопанска система Иван Брегов излиза наяве, че от април 2015 година до днешна дата Инспекторатът не е направил нито една инспекция в

По тази причина Панов пита какви са аргументите, заради които се е случило това, в случай че точно Инспекторатът към Висш съдебен съвет е виновен за следствието на съдии, прокурори и следователи.
 Лозан Панов приканва прокурорите да смъкват и.ф. основния
Лозан Панов приканва прокурорите да смъкват и.ф. основния

Преди Титаник да се е разрушил

Вторият му въпрос е по отношение на изпратените на Върховен касационен съд от Софийската районна прокуратура материални доказателства и секретни материали с данни за е вентуално осъществено закононарушение от и.ф. основен прокурор  Панов пита на какво законово съображение те са върнати на 31 август 2023 година на подчинената му Софийска градска прокуратура.

По думи на някогашния началник на Върховен касационен съд отговорът на този въпрос е належащ поради обстоятелството, че от 31 август 2023 година до 31 януари 2024 година има един осветлен очевидец със опасност за живота си и

Панов прецизира, че с въпросите си не цели да влиза в дискусия с представители на висши органи на правосъдната власт, а пробва да избави " оскъдното доверие в правосъдната власт ".

Без действителни дейности, единствено със закопаване на главата в пясъка от спешен пиар, напълно скоро всеки магистрат следва да осъзнае в правосъдна зала мащаба на вредите от всичко изнесено дотук , безапелационен е той.
 Съдия Цариградска: Кой ме заплашва и кой желае аз да мълча?
Съдия Цариградска: Кой ме заплашва и кой желае аз да мълча?

Обвини шефката на СРП в оставка за чадъра над Нотариуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР