Бившият председател на парламента Ива Митева и бившият председател на

...
Бившият председател на парламента Ива Митева и бившият председател на
Коментари Харесай

4 партии в коалицията на Митева и Каримански, очакват 10% на изборите

Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева и някогашният ръководител на Финансовата комисия в две Народни събрания Любомир Каримански – и двамата знакови лица на „ ИТН “, показаха своя нов политически план. Коалиция „ Заедно “ ще се състои от четири партии, които до момента не са взели участие в ръководството.

Новото обединяване се нарежда в център-дясно, ще търси поддръжка от негласуващите български жители и чака резултат от 10% на вота.

На въпрос дали би приела партньорство с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Митева отговори, че във „ всяка парламентарна група има способни хора “.

" Мисля, че след две години разпад и безпорядък е належащо сега единодушие, нужни са взаимни отстъпки, повече съидейници, с цел да се оправим с този безпорядък. Вратата на хаоса би трябвало да бъде в действителност към този момент затворена. Времето на алените линии изтече. Да, в случай че Демократична България и Политическа партия имат нужните гласове и не им доближава малко, естествено, че ще преговаряме с тях ".

Политическите ни послания ще са на основата на стопански решения, акцентира Любомир Каримански:

" Поставяме началото на нов вид политика, която да сложи края на политическата обърканост. В момента се намираме в клопката на актуалните политически партии и ползите им и те не кореспондират по никакъв метод с дневния ред на елементарния човек. А той има потребност от прекъсване на обедняването посредством стопански резистентност, от приходи, които да догонват в действителност европееца ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР