Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева обясни защо Румен

...
Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева обясни защо Румен
Коментари Харесай

Цвета Караянчева каза какъв е сценарият на Радев и защо не е бил на Шипка

Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева изясни за какво Румен Радев не е бил на тържествата на Шипка тази година, а е предпочел там да бъдат Кирил Петков и Никола Минчев, които бяха освиркани и избрани като " предатели " поради външната политика, която водят, и слагат страната неизгодна интернационална позиция.

" Разделението не оказва помощ на никого, сподели през вчерашния ден на Шипка министър председателят Петков. Аз ще кажа друго: Който сее ветрове, жъне стихии! Приемате ли това, което се случи по време на тържественото честване, господа ръководещи?! Гротескно беше, нали? " - риторично запита Цвета Караянчева.

В ден, предназначен за поклонение, без значение, че е представител на опозицията. Тя се аргументира тъй като " сюжетът “ се повтаря от години и кой го пробутва на обществото.

" Спомняте ли си по кое време бяха положени основите на разделянето на българите и от кого? Ще ви оказа помощ с отговора: на 19 февруари 2020 година на церемонията в София във връзка гибелта на Левски, когато Румен Радев /архитект на ръководещата коалиция/ подцени кмета на столицата, патриарха и ръководителя на Народното събрание и поведе различно шествие " - напомня тя.

" Тогава същите групи от хора, които през вчерашния ден освиркаха Кирил Петков на Шипка, следваха Радев, скандираха “у-у-у-у” по време на речта на Фандъкова и оскверниха паметта на Апостола ".

И даде още обстоятелства по какъв начин събитията се повтарят, а центърът не се измества от нарочната цел. " Впоследствие тези използвани групички от псевдопатриоти се придвижиха на Шипка и се вклиниха във всички следващи национални празнувания. Една обидна и срамна за всички ни " традиция “ се настани трайно в политическия живот на България.

Доскоро на Румен Радев това му изглеждаше като инструментариум на демокрацията. Духът обаче е излязъл от бутилката! И не знам има ли по какъв начин да бъде върнат обратно…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР