Бившият председател на ДСБ Радан Кънев призова вицепремиера и съпредседател

...
Бившият председател на ДСБ Радан Кънев призова вицепремиера и съпредседател
Коментари Харесай

Радан Кънев призова Симеонов да подаде оставка

Бившият ръководител на ДСБ Радан Кънев прикани вицепремиера и съпредседател на "Обединени патриоти " Валери Симеонов да подаде оставка от Министерския съвет и да мине в съпротива в Народното събрание. Повод за това станаха позитивните оценки, които десни гласоподаватели започнаха да дават на думите на Симеонов.

Ето какво написа Радан Кънев във фейсбук:

Думите на Валери Симеонов притеглят внимание. Забелязвам, че даже провокират почитание - у нас малко на брой политици се осмеляват да провокират Кремъл.
НО... Тези думи нямат никаква стойност на фона на съпредседателя на Валери, господин Сидеров, който от чуждоугодничество отхвърля историята на Възраждането.

Нямат никаква стойност на фона на съпредседателя на Валери, господин Каракачанов, който подчини българската авиация на Москва по метод, по който и Българска социалистическа партия не се е осмелявала. И който върви умишлено и целеустремено към очистване на отбранителната дарба на Българската войска като член на НАТО...

... И на първо място нямат никаква стойност на фона на Министър-председателя господин Борисов, който приготвя загробване на бюджета и енергетиката ни през реанимация на кражбата "Белене ".

Sorry, Валери.
Думите ти са ария за ушите, само че те водят до едно-единствено допустимо деяние - оставка от Министерски съвет и съпротива в Народно събрание. Всичко останало те слага в ролята на мюре, което притегля вниманието, до момента в който личните ти ортаци ни грабят в съучастничество с Кремълската мафия, против която приказваш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР