Бившият полицай Крум Йорданов, който бе задържан за обира на

...
Бившият полицай Крум Йорданов, който бе задържан за обира на
Коментари Харесай

Банковият обирджия от Дупница проговори, каза къде е скрил парите

Бившият служител на реда Крум Йорданов, който бе арестуван за обира на банка в Дупница, е наследник на общинския консултант в Дупница Йордан Йорданов. Крум е направил цялостни признания в полицията. Той е показал къде е скрил открадната сума, която по последна информация е към 50 000 лв., оповестява Struma.bg.

Парите, които отмъкнал, са били скрити в лоното на река Отовица, която минава през квартала, в който той живее.
Още по тематиката
Дръзкият обирджия бе заключен от две служителки, само че съумя да се измъкне, като преди този момент стреля с револвер в стъклената врата. Два часа след обира причинителят бе арестуван, откакто изходите на града бяха блокирани.

" Успял е да влезе в помещението, където е касата, като е блъснал и блъснал служителката. Тя обаче го е заключила в касата и той по-късно употребявал оръжие, с цел да напусне помещението ", изясни Анета Стоева от Районната прокуратура, представена от Струма.ком.

Мъжът е избягал от банката, минавайки около детска площадка и се отправил към градската градина.

" Подгонили са го някакви момчета. След това са пристигнали и служители на реда ", сподели Росен Димитров, управител на охранителната компания.

Мъжът бе арестуван 2 часа след обира в поляна край един от кварталите в Дупница. А от полицията подчертаха смелостта на служителката, заключила мъжа при касата.

" Изключително смела постъпка. Поздравявам я, справила се е добре със обстановката ", сподели Михаил Джаджаров от РПУ - Дупница.

Днес се чака да се желае непрекъсната мярка за задържането му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР